Lasten kaupunki avautuu taas 13.5.2016

Kevään paras uutinen lasten näyttelyiden osalta on mielestäni se, että Lasten kaupunki aukeaa taas. Lasten kaupunki oli tosi kiva ilmainen pistäytymispaikka keskustassa. Lisäksi siellä oli usein myös tosi mukavaa ohjelmaa. Osallistuimme esimerkiksi yhden kerran jännittävään Kekri-juhlaan ja pariin otteeseen olimme katsomassa teatteriesityksiä, ilmaisia kaikki. Tuntui, että museo meni remonttiin saman tien aukeamisensa jälkeen. Mutta pian sinne taas pääsee.

Museon nettisivuilla luvataan, että remontin jäljiltä tilat tulevat olemaan käytännöllisemmät ja puuhakin luvataan olevan tarjolla entistä enemmän. Uutuutena on myös pienimpien kävijöiden merellinen nurkkaus, lieköhän saanut vaikutteita lastenkulttuurikeskus Rullasta. Ei olisi mielestäni ollenkaan huono juttu jos näin olisi.

En löytänyt omista kuvistani mitään mielekästä otosta tästä museosta vaikka niitä muutama olikin niin olkoon tässä tämä paperiaskartelu Sederholmin talosta jonkinlaisena kuvituksena. Se muistuttakoon samalla myös, että kannattaa ottaa lapsen ikätaso huomioon askartelutarvikkeita hankkiessa vallankin jos itse on laiska askartelija. Ostin tuon lapselle museokaupasta kun hän oli vielä aika pieni kun oli minusta niin hieno ja ajattelin, että on varmasti mukavaa yhteistä tekemistä isälle ja lapselle. Puoliso sai tuolloin aika kauan huhkia, että sai tuon valmiiksi. Kiitokset hänelle!


Museo tulee olemaan auki maanantaista-sunnuntaihin, niinpä vierailu on helppoa niinäkin päivinä kun ei mikään tunnu olevan auki.

Lisätietoa Lasten kaupungista

Kommentit