Pikku Kakkosen puistoKoska leikki on parasta (lasten)kulttuuria täytyy Tampereen käynnillä päästä leikkipuistoon. Meidän valinta on yleensä Pikku Kakkosen puisto. Sen sijainti on erinomainen ja itse ainakin katselen ympäröiviä maisemia puistosta käsin aika ihastuneena. Puistossa on yleensä aina ollut vilskettä kun on käyty siellä. Puistossa on paljon erilaista puuhaa ja myös aikuisille on mukavia juttuja. Köysistöistä löytyi mullekin sopivia juttuja. Suurin osa niistä olisi meikäläiselle ollut ihan liian hurjia, missään nimessä en kiipeäisi huipulle! Puiston tunnukset ovat taatusti tuttuja paitsi nykylapsille myös heidän vanhemmilleen.  Vaikka uudet laitteet ovat hienoja on sympaattista, että remontista huolimatta muutama vanhakin juttu on puistossa säilytetty.

Olemme Tampereen reissujen yhteydessä käyneet myös Emil Aaltosen puistossa Tammelantorin kupeessa. Sekin on kiva puisto ja siinäkin lähistöllä on tosi kivoja kahviloita ja ravintoloita. Muttei puisto mielestäni  tai kuusivuotiaan mielestä ihan vedä vertoja Pikku Kakkosen puistolle. Kaksivuotiaan mielestä kummassakin puistossa oli mahtavia kulkuneuvoja. Röllin kuva meinasi Pikku Kakkosen puiston liukumäen kupeessa olla vähän turhankin jännittävä hänen makuunsa mutta kyllä hän sinnekin uskalsi mennä laskemaan.

Tiitiäisen satupuistossa sen sijaan emme ole koskaan käyneet mutta siellä olisi varmasti aiheellista vierailla tulevilla Tampereen reissuilla.

Kartta Pikku Kakkosen puistosta

Kommentit