Söpö -näyttely AnnantalollaAnnatalolla on aika suloinen ja ilostuttava Yasushi Koyaman taidenäyttely, Söpö. Malmitalolla oli jokunen aika sitten myös Söpö -näyttely ja se oli ehkä vielä pikkuisen hienompi. Toisaalta Malmitalon näyttely oli enemmän myös myyntinäyttely ja siellä oli myös esineitä, joihin ei saanut koskea, vain isoa pandaa sai halata. Kun meidän pieni kävi muskarissa näyttelyn aikaan Annantalolla oli pandan halaaminen lähes jokaviikkoinen huvi. Lasten kanssa Annantalon näyttely, jossa jokaista eläintä saa halia on ilman muuta kätevä. Näyttelyn eläimet ovat puusta veistettyjä.

Tämä on sellainen näyttely, että  varsinkin jos Annantalolle tai lähelle on muuten asiaa niin kannattaa käydä. Aikaa ei todennäköisesti kulu paljon mutta mielestäni taiteilija on onnistunut ihan huipusti siinä, että hyvä mieli tulee kävijälle. Ja valokuvat, joita  lapsista saa täällä otettua, ovat kyllä niin huippuja, söpöjä juurikin.Näyttely on avoinna 8.5.2016 asti joten vielä vähän aikaa voi käydä katsomassa näitä ihania eläimiä.

Tapahtuman tiedot Annantalon nettisivuilla ja jos näitä söpöläisiä haluaa ihailla netistä tai jopa ostaa itselleen oman pienen söpön kannattaa katsoa myös söpöjen kauppaa.

Kommentit