Keäslukumaraton 10.7.2016Keksin   Rouva Sanan postauksesta tänä kesänä Ja kaikkea muuta -blogin järjestämän kesälukumaratonin.  Päätin, että tuohonhan voisi osallistua. Lukeminen on aina ollut itselleni mieleistä puuhaa mutta vähän yksinäistä sellaista. Näissä kampanjoissa (tai miksihän niitä edes kutsutaan) viehättää sosiaalinen puoli ja jaetut kokemukset. Tietenkin kun lukee lähinnä lapsille lastenkirjoja ovat tilanteet sinänsä sosiaalisia ja välillä yllättäviäkin mutta mielestäni kirjablogeista on hauska kuulla myös lastenkirjojen osalta siitä, miten muut aikuiset ovat jonkin lastenkirjan kokeneet.

Kirjat ylläolevassa kuvassa ovat lähinnä innoitukseksi eivät välttämättä ollenkaan lukulistalla. Olin itseasissa ajatellut, että lukisin tuon Sanna Tuovisen Satuhieronta kirjan lukumaraton-päivänä. Mutta ehdinkin lukea sen jo eilen loppuun. Tosi ihana ja hyödyllinen kirja. Kirjoitan siitä jossain vaiheessa enemmän.

Tavoitteeni maratonille eli 24 h tuntia kestävään suoritukseen ei ole kova. En aio pyrkiä määrällisesti lukemaan paljon ja senkin mitä luen niin varmaan suurin osa on lastenkirjoja. Eilen luin Satuhieronta kirjan lisäksi Nalle puh-sarjakuvia ja muutaman Kirsi Kunnaksen runon. Mistäpä sitä tietää vaikka lukumaratonilla saldokseni kertyisi esimerkiksi vain 20 sivua Nalle puh-sarjakuvia. Paineita en aio maratonista ottaa!

Kommentit