Mukavia kaupunkipuuhia

Kivaa kesätekemistä voi olla myös vaikka kaupungilla jäätelön syöminen, katusoittajien kuunteleminen, leikkipuistossa leikkiminen ja mielenkiintoisten asioiden etsiskely. Tällä viikolla vietin lasten kanssa hauskan keskustapäivän. Näimme ystäviä, leikimme leikkipuistossa, söimme herkkuja ja vierailimme Luonnontieteellisessä museossa. Siitä aion kirjoittaa toisella kertaa mutta tässä niitä muita kivoja juttuja:

Tämän linkin kautta pääsee sivuille, josta löytyy tietoa Helsingin leikkipuistoista. Sieltä löytyvät niiden aukioloajat ja kesäruokailun ruokalista. Leikkipuistoja löytyy ympäri Helsinkiä, itse tykkään viedä lapset muiden asiointien yms. reissujen keskellä leikkipuistoon purkamaan ylimääräisiä energioita pois. Leikkipuistossa on myös paljon mukavaa ohjelmaa kesän mittaan, esimerkiksi laulu- ja leikkituokioita. Avoinna olevissa leikkipuistoissa on myös mahdollisuus keskustella työntekijöiden kanssa ja saada halutessaan vinkkejä arkeen lasten kanssa ja lähialueen palveluihin.
Kuva leikkipuisto Sepästä
Kiasman lähettyvillä oli vaikka mitä nähtävää!
Katusoittajien ja muiden esiintyjien katselu on mukavaa sekä lapsista että aikuisista, kuva Rautatieaselta Elielinaukion puolelta.

Kommentit