Helsingin ja Espoon tapahtumia viikonloppuna

Tänä viikonloppuna tapahtuu taas vaikka mitä! Alla seuraakin muutama poiminta mielestäni kiinnostavista tapahtumista.


Kuva: Timo Simpanen

Annantalolla on mahdollisuus nähdä lauantaina 8.10 klo 14 Teatteri Hevosenkengän Kani Untuvakerä, joka sopii 2-7 vuotiaille lapsille. Liput esitykseen alkaen 11.5 euroa.
Annantalolla on myös avautunut Eero Tiittulan näyttely Leijonan raitoja, koivun neulasia. Näyttely on mahdollista nähdä 13.11 saakka.

Kuva Miska Reimaluoto

Kulttuurikeskus Caisassa  on lauantaina 8.10 klo 13-16  IIK! Lasten ja perheiden päivä. Siellä on mahdollisuus askarrella, katsella Teatteri Hevosenkengän esitys Kummituskekkerit, mahdollisuus osallistua työpajaan, jossa tehdään liike- ja rytmiharjoituksia ja vielä lopuksi nauttia naperodiskosta. Tapahtuma on ilmainen.

Espoossa on meneillään Kutitus - lasten taidefestivaali, joka jatkuu 9.10 saakka. Siellä on paljon kiinnostavaa ohjelmaa. Kannattaa kurkistaa paitsi festivaalin virallisia sivuja myös Taidekodin Johannan vinkkejä mielikuvitusta ja tunteita kutittavasta ohjelmasta.

Syksyllä Kirjasto Kympissä järjestetään kerran kuukaudessa Lasten lauantai. 8.10 klo 12-14 siellä on mahdollisuus osallistua ison legorakennelmaan rakentamiseen, tehdä rintanappeja ja magneetteja.

Linnanmäen valokarnevaali alkaa näköjään myös tänään 8.10 ja jatkuu 22.10 saakka.


Kommentit